Star Wars: Galaxy of Heroes – kumman puolen valitset?

Star Wars: Galaxy of Heroes – kumman puolen valitset?

Jokainen sci-fi -fani tuntee Star Wars -universumin kuin omat taskunsa ja Galaxy of Heroes antaa pelaajalle mahdollisuuden astua tähän maailmaan ja koota ympärilleen tiimin suosikkihahmoistasi. Pelistä löytyvät kaikki saagan sankarit ja antisankarit, kapinalliset sekä Sith-lordit, joiden avulla taistellaan muita ryhmiä vastaan. Hahmoja voi kehittää ja testata PvP -areenoilla sekä turnajaisissa. Tämä peli mahdollistaa myös oman killan perustamisen, jotta pelaaja voi ystävineen saattaa universumin joko pimeän tai valon puolelle!

Kaikki Sci-fi -fanit eivät kuitenkaan lämpene Star Warsille, vaan vannovat Star Trekin nimeen. Star Trek Trexels on jokaisen vannoutuneen Trekkien valinta. Pelissä seurataan tarinaa, joka alkaa USS Valiant -aluksen tuhoutumisella tuntemattoman vihollisen toimesta. Pelaajan tehtävänä on rakentaa uusi alus, kerätä siihen miehistö ja matkustaa universumin syrjäisiin kolkkiin tutkimaan Valiantin kohtaloa. Nostalgiaa pelaamiskokemukseen lisää retro grafiikka, alkuperäiset musiikit ja legendaarinen George Takei kertojan äänenä.

Star Warfare: Alien Invasion

Star Warfare: Alien Invasion on täydellinen pelaajalle, joka on kiinnostunut suoraviivaisesta ja nopeatempoisesta avaruusolentojen teurastuksesta. Peliä on mahdollista pelata yksin, yhdessä muiden pelaajien kanssa tai PvP-tilassa. Co-op -tilassa pelaaja voi yhdistää voimansa taistelussa jopa kolmen kaverin kanssa, avaruushirviöt tuhotaan tiimipelaamiseen sopivilla varusteilla. Alien invasion tarjoaa 48 pelitasoa, 42 eri asetta, 18 pukua ja 24 armeijan varustelaukkua. Monipuoliset aseiden ja varusteiden yhdistelyt takaavat sen, että avaruushirviöt saadaan tuhottua!

WarHammer 40,000: Deathwatch – Tyranid Invasion

Warhammer 40,000 -pelit kuuluvat avaruus-teemaisten pelien kärkikastiin ja Deathwatch – Tyranid Invasion ansaitsee myös maininnan tässä yhteydessä. Kyseinen strategiapeli perustuu pelivuorojen vaihteluun ja siinä on tarkoituksena pelastaa galaksi Tyranidien hyökkäykseltä. Kyseisiä hirviöitä vastaan taistellaan 40 mission aikana erilaisissa lokaatioissa, jotka vaihtelevat sodan runnomista kaupungeista avaruusaluksiin. Pelin aikana kerätään oma tiimi, jonka jäseniä voi kustomoida erilaisilla aseilla ja muilla varusteilla. Kokemuspisteitä keräämällä tiimin jäsenet ansaitsevat erilaisia taitoja!

Galaxy on Fire 2 HD

Galaxy on Fire -trilogian kolmas osa on sekoitus useampia peligenrejä: se on ampumapeli, jossa testataan nopeutta ja reaktiokykyä, mutta myös vaihtotekniikka on koetuksella. Pelistä löytyy myös yltäkyllin roolipeli-ominaisuuksia ja seikkailumahdollisuuksia. Galaxy of Fire 2:n ytimessä seikkailee sotaveteraani Keith T- Maxwell, jonka tehtävänä on pelastaa galaksi avaruusolennoilta, avaruusmerirosvoilta ja muilta vallanhimoisilta vastustajilta. Pelikenttä on laaja, kuten aidotkin galaksit: seikkailu jatkuu yli 100 eri planeetalla, joten pelaaminen ei käy tylsäksi!

Alien vs. Predator: Evolution

Klassisiin elokuviin perustuva peli tarjoaa ennenäkemättömiä grafiikoita ja ympäristöjä sekä tuttuja selkäpiitä karmivan kuolettavia monstereita. Pelissä voi pelata joko Alienina tai Predatorina, kuten pelin nimikin jo lupaa. Alienin roolissa pelin tarkoituksena on tuhota kaikki Super Predatorit ja vapauttaa oma lajinsa orjuudesta, kun taas Predatorina tuhotaan koko ihmiskunta ja Alienit. Kampanjat ovat lyhyitä, muutaman huoneen mittaisia vihollisten tuhoamiseen keskittyviä missioita. Alienin vs Predator -fanit eivät tule pettymään!

You May Also Like